ParterapiParterapi


Parterapi er en mulighed for at styrke forholdet og se på de vanskeligheder og mønstre, I kan opleve i samlivet med hinanden.


I en travl hverdag kan parforholdet meget nemt komme under pres. I oplever måske en grundlæggende hård tone mellem jer, daglige misforståelser i kommunikationen, vanskelighed ved at mærke egne behov i samværet med den anden, dybere savn efter mere nærvær, fysisk kontakt og sexualitet.


I parterapi sætter jeg rammen og giver jer mulighed for at udtrykke jer ærligt om det, der fylder hos jer hver især i relationen. I en støttende og respektfuld atmosfære vil I få mulighed for at åbne op for følelserne og arbejde konstruktivt med de problemstillinger, I oplever.


Måske er der brug for konkrete ændringer i hverdagens opbygning, for at I kan få skabt mere rum - både individuelt og til hinanden. Måske har I brug for - gennem den terapeutiske ramme - at mærke jeres behov mere rent og lære at turde sætte ord på dem over for den anden i det daglige.

 

Et forløb i parterapi kan give dyrebare indsigter omkring udfordringer, kvaliteter og resurser i forholdet. Det kan være med til at skabe en mere ærlig kommunikation mellem jer – og dermed bane vejen for en større grad af gensidig tillid, respekt og kærlighed.   

 

Majken Kristine Gunge, Skelvej 7, 5610 Assens & Søndergade 99, 5620 Glamsbjerg, E-mail: majkenkristine@gmail.com

Telefon: 61 70 90 64