Baggrund

 

 

Baggrund

 

Jeg har en 4-årig uddannelse til psykoterapeut fra Center for Selvudvikling i Århus. Uddannelsen er godkendt af Foreningen af Danske Psykoterapeuter, FaDP.

 

Jeg har derudover en kandidatgrad i dansk og musik fra Københavns Universitet - og har gennem mine 6 års studier bl.a. erfaring med de vanskelige perioder, man kan opleve i studieforløbet. Endelig er jeg uddannet mindfulness- og pilatesinstruktør.

 

Erhvervserfaring

 

Jeg har arbejdet med kommunikation og undervisning i mange forskellige sammenhænge. Dels som kommunikationsmedarbejder i private virksomheder og eget firma, dels som underviser på bl.a. Køng Idrætsfriskole og Odense Katedralskole.

 

Derudover har jeg flere års erfaring med danskundervisning for udlændinge - bl.a. ved Lærdansk, HF & VUC Fyn samt i sprogvirksomhederne International Communication og Lengua Latina.

 

Gennem de sidste 10 år har jeg bekæftiget mig intensivt med terapi, selvudvikling og meditation. Dette udgør - sammen med den supervision, jeg løbende modtager - fundamentet for mit eget arbejde som terapeut.

 

Ved siden af min terapipraksis holder jeg foredrag og skriver artikler om liv og eksistens til aviser og fagblade. Mine artikler er bl.a. publiceret i Kristeligt Dagblad, Lokalavisen Assens, fagbladet Sundhedsplejersken, Hjerneskadeforeningens medlemsblad samt magasinet Vi Forældre.

 

Foredrag: "Når far ligger, er det svært at stå" - om at miste uden at miste

 

Et tilbageblik på det vanskelige i som barn/ung at miste en forælder - for så at få ham tilbage i en ny udgave. En beskrivelse af ændringen i forælder-barn-relationen, når sådan noget sker. Om vejen videre herfra og om arbejdet med at finde fodfæste ovenpå chokket i de unge år.

 

Jeg bringer her både mit personlige og faglige perspektiv ind på sagen.

 

Foredraget henvender sig til virksomheder, organisationer og foreninger, der arbejder inden for hjerneskadeområdet, eller som mere generelt arbejder med børn/unge, der har mistet.

 

Tove Swartz, formand for Hjerneskadeforeningen Himmerland, udtaler:

 

"Foredraget "Når far ligger, er det svært at stå" v. Majken Kristine Gunge var et fremragende foredrag formidlet på en intens og nærværende måde. Det var stærkt, og tilhørerne var grebet af Majkens beretning (...) Bagefter var den frie spørgelyst stor, hvor Majken åbnede for en meget ærlig dialog. Foredraget blev indrammet af et par smukke fællessange med Majken ved klaveret".

 

 

Meditation og pilates

 

Jeg holder meget af at dyrke både meditation og pilates. Kontakten med kroppen og sindet – hvad enten det er gennem dyb meditation eller styrkende pilatesøvelser på gulvet – er for mig en støtte ind i fordybelse og nærvær.

 

Jeg oplever, at meditation og pilates på hver sin måde kan være med til at vise vej ind i følelserne og give en større grad af indre glæde, frihed og balance. 

 

Privat

 

Jeg er mor til tre drenge på hhv. 15, 12 og 8 år.

 

Majken Kristine Gunge, Skelvej 7, 5610 Assens & Søndergade 99, 5620 Glamsbjerg, E-mail: majkenkristine@gmail.com Telefon: 61 70 90 64